Inside Asian Gaming

2020 年 8月 IAG JAPAN 41 特集 spectacular location offering Euro-Continental and Pan-Asian cuisine. Tian Chao offers cuisine from Chaozhou and Guangdong cooked by a Michelin-winner master chef, Sun Café is renowned for its nostalgic design of a ‘70s Hong Kong style café with authentic dishes, Hot Pot Master specializes in Seafood Hot Pot, Sky Café demonstrates culinary innovations and art, Congee Champion highlights Chinese Dim Sum, noodles and congee, while Bottles provides a combination of industrial interior design, postmodernism and innovative cocktails. There is also a European-style bakery called Jam and Butter, while Red Food Product produces Asian and European delicacies such as Chinese dim sum 2 007年設立以来、サンシティグループは多国籍な統合型 エンターテイメント企業になりつつある。持続可能な発 展のため、顧客を満足させるための総合的なサービス 開発をすること、またサンシティが拡大しようとしている 管轄区域だけでなくマカオ経済においても適度な多様 性の促進が必要である。 同グループは長年にわたってエンターテインメント、飲食、観光 の開発に取り組んでおり、その子会社であるサン・エンターテイメン ト・カルチャーやサン・トラベル、サン・フード&ビバレッジの成功は、 製品とサービスの多様化が重要であることを明らかにしている。 サン・フード&ビバレッジは2011年に設立され、マカオの居住者 と観光客に上質な食体験を提供している。最優先事項のひとつで ある「食の安全と品質」にこだわり、同社は、顧客に最高の食体験 を提供することを目指している。 2019年、同社は食の安全における細心の管理と厳しい基準が 認められ、ISO 9001認証とHACCP認証を受けた。また、同年に中国 本土に事業を拡大し、成都と重慶市で東南アジア料理を目玉とし た8つのレストランを開業した。 現在サンシティはマカオでも、素晴らしい景色を眺めながらヨー ロッパ大陸料理やアジア諸国料理を楽しめる高級レストランSKY2 1を含む8つのレストランを展開している。 「Bottles」がインダストリアルなインテリアデザインやポストモ ダニズム、革新的なカクテルを提供する一方で、Tian Chaoではミシ ュラン認定のマスターシェフによる潮州と広東の料理を提供、Sun- Caféは70年代の香港スタイルカフェのノスタルジックデザインと自 家製点心で有名、Hot Pot Masterは海鮮鍋が専門、SkyCaféは料 理の革新と芸術レベルを極め、Congee Championは中国の点心、 麺、お粥を目玉にしている。 「Red Food Product」が、中国飲茶・点心、パンとペストリー、パ スタなどのような、アジアとヨーロッパの食品をプロデユースする 一方で、「Jam and Butter」と呼ばれる、ヨーロピアンスタイルのパ ン屋もまた存在する。 サン・フード&ビバレッジの成都と重慶にある8つのレストランに は、フォー、バーベキュー、ストリートフード、ビールやその他の飲料 などのアラカルト料理を提供するダナンのベトナムレストランが含 まれる。 タイ料理レストランの「Bangkok Cock」が、特製オリジナル料理 のボートヌードルと、古都ホイアンの特別料理を含む伝統的なタイ のストリードフードを売りにしているの対し、東南アジアのファスト フードを売りにする「Pho Thuy」は、フォーやベトナムのスナック菓 子で高い評判を得ている。 もうひとつのベトナムレストラン、「Đồ ăn vỉa hè Hoi An Danang」 は、ベトナムの伝統料理となじみのある料理を特徴とし、市場へ多 様な食体験を提供している 。 and dumplings, bread and pastries, pasta and more. Sun Food and Beverage’s eight restaurants in Chengdu and Chongqing include Danang Vietnamese Cuisine which serves à la carte Vietnamese cuisine, Pho, barbecue, street food, beer and other beverages. Pho Thuy, which features fast food from Southeast Asia, has earned a tremendous reputation for its Pho and Vietnamese snacks, while Thai restaurant Bangkok Cook features traditional Thai street food, including signature dish Thai boat noodle and specialty dishes from Hoi An. Another Vietnamese restaurant, Đồ ăn vỉa hè Hoi An Danang, features traditional Vietnamese cuisine and comfort food, bringing a diversified dining experience to the market.

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